Skip to main content

Montage & Service

Uw nieuwe keuken met zorg gemonteerd.

Kwaliteit & service voorop!

Een nieuwe keuken is een investering die u de komende jaren veel plezier moet geven. Bij Keukenstudio Heiloo hechten we daarom veel waarde aan een perfecte kwaliteit en service. Niet alleen tijdens de aankoopfase van uw nieuwe keuken, maar ook in de fase na de oplevering. Tevreden klanten hebben én houden, daar gaat het ons om!

nieuwe keuken montage en plaatsting door professioneel bedrijf

Uw nieuwe keuken professioneel gemonteerd

Het monteren van uw nieuwe keuken kunt u natuurlijk zelf regelen, maar u kunt dit vakwerk ook overlaten aan onze ervaren monteurs. Zo blijft alles in één vertrouwde hand en weet u zeker dat uw nieuwe keuken perfect en kook-klaar wordt opgeleverd.

Bouwen op kwaliteit en ervaring

Keukenstudio Heiloo werkt uitsluitend met bekende A-merken en ervaren monteurs.  Ontstaat er tóch een probleem na oplevering? Wij lossen het snel en adequaat op. Dat is pas zorgeloos genieten van uw nieuwe keuken.

Keuken montage LEICHT Heiloo
een nieuwe keuken kopen met CBW garantie en zekerheden bij Keukenstudio Heiloo

CBW-Keurmerk

Keukenstudio Heiloo is een CBW-erkende keukenwinkel. CBW-erkende keukenwinkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Dat biedt u als consument extra zekerheid op gebied van aanbetaling, annulering, levering, onpartijdige klachtenafhandeling en garantie van uw nieuwe keuken van Keukenstudio Heiloo.