Skip to main content

Keukens

Uw droomkeuken op maat bij Keukenstudio Heiloo

Droomt u even met ons mee? Een keuken die helemaal naar uw wens is, met alle inbouwapparatuur en afwerking die u zich maar kunt wensen. Bovendien zonder zorgen over het monteren, installeren en eventuele garantieafwikkelingen op de langere termijn.

Díe droom van een keuken zult u vinden bij Keukenstudio Heiloo. Onze doelstelling is het ontwerpen van een praktische keuken waarbij we het optische aspect niet uit het oog verliezen. Ons team, bestaande uit Dennis, Marike en Tara, vertaalt uw droomkeuken naar een nieuwe keuken, geheel naar uw wensen en behoeften. Met alle functionaliteiten die u zich maar kunt voorstellen.

Persoonlijk advies over uw nieuwe keuken
Wij staan voor u klaar om uw droomkeuken te realiseren en maken graag tijd voor uw vragen en geven een deskundig en persoonlijk advies. Dat kan in onze showroom en indien nodig bij u thuis. Want een keuken op maat heeft de juiste aandacht nodig en kan zo worden afgestemd op uw wensen of woonsituatie.

Uw nieuwe keuken in ieder gewenste stijl
Keukenstudio Heiloo levert keukens in ieder denkbare stijl. Bezoek daarom vooral eens onze 500m2 showroom. Daar kunt u de kwaliteit van de verschillende materialen, kleuren en stijlen optimaal ervaren. Heeft u een vraag over onze keukens of bent u op zoek naar deskundig advies? Kom dan gerust eens langs!

Een nieuwe keuken in kleine ruimte
Of het nu gaat om een nieuwe keuken in een kleine ruimte in een appartement of juist een landelijke keuken in een monumentale boerderij, wij denken graag met u mee om ook úw droomkeuken te realiseren.

De keuken met zekerheden
Een nieuwe keuken op maat van Keukenstudio Heiloo is een zekere keus, want Keukenstudio Heiloo is een CBW-erkende keukenwinkel. CBW-erkend is een garantieregeling voor o.a. keukenwinkels die aangesloten zijn bij INretail. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw prachtige nieuwe keuken.

Voorbeelden nieuwe keukens
Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van nieuwe keukens die wij de afgelopen jaren ontworpen, geleverd en geïnstalleerd hebben.