Skip to main content

Oplossingen

Slimme oplossingen in uw nieuwe keuken.

Ingebouwde stekkerdozen

Zo mooi én handig kunnen stopcontacten in uw nieuwe keuken van Keukenstudio Heiloo zijn! Op handige plaatsen kunt u kiezen voor verzonken stopcontacten in het werkblad. De pop-up stekkerdoos is reuze handig dankzij de vele aansluitpunten met een USB aansluiting. Voor de minder gebruikte aansluitingen zijn er prachtige inbouw stopcontacten met een draai- of schuifsysteem. Zo zitten deze aansluitingen niet in de weg op de momenten dat u ze niet nodig heeft. Deze stopcontacten zorgen ook voor stroom in een eilandopstelling.

Quooker kranen

De kraan die alles kan; naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. Quooker kranen zijn in verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar voor in uw nieuwe keuken. Ook installatie van een Quooker in een bestaande keuken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

https://www.youtube.com/watch?v=mnyrl0kuYl8

Koken met inbouwapparatuur van...

Met de kwaliteits inbouwapparatuur van BORA komt uw nieuwe keuken helemaal tot leven als er gekookt wordt! Van energiezuinige kookplaten met ingebouwde afzuiging tot professionele stoom-grill oven die van elk gerecht een waar feestmaal maken. Met BORA in uw nieuwe keuken van Keukenstudio Heiloo wordt u een échte keukenprins of -prinses!

Slim opbergen in uw nieuwe keuken

Heeft u ook altijd opbergruimte te kort in uw keuken? Dat klinkt ons niet vreemd in de oren. Want slim organiseren hoeft bij uw nieuwe keuken helemaal niet moeilijk te zijn. Keukenstudio Heiloo biedt u een breed assortiment handige opbergmiddelen in de vorm van lade-indelingen, kasten, uitschuifkasten, draaikasten, apothekerskasten, Le mans, uittrekelementen, flessenkasten, afvalscheidingselementen en binnenladen. Kom langs in onze keukenshowroom en wij laten u graag onze slimme opbergoplossingen zien.

Keramiek werkbladen

Met een brede keuze in design en kleur zijn de keramische werkbladen van Evora Ceramics niet meer weg te denken uit het assortiment van Keukenstudio Heiloo. Evora Ceramics biedt veel keuze in werkbladen voor uw nieuwe keuken, van effen tot expressief.