Skip to main content

Weet u het nog? Het grote werkblad welke met een telekraan op verdieping werd gehesen? Dit is uiteindelijk het resultaat geworden.

De keuken is uitgevoerd met gesatineerd GLAS front. 3 mm dik veiligheidsglas aan de achterzijde volledig gelakt in kristalwit en onyxzwart en met een 16 mm houtvezelplaat verlijmt. De glaskanten zijn met een omlopende kantafwerking in kleur beschermd. Het licht reflecteert en breekt op het hoogwaardige materiaal, wat zorgt voor een chique effect.

Wat ook meteen opvalt is de exclusieve wijnklimaatkast van het merk PANDO. Deze wijnklimaatkast, met touch-to-open, heeft een inhoud van 25 flessen en 2 klimaatzones. Tevens uniek omdat hij dezelfde nismaten heeft als de grote oven (60×60) met magnetron van Siemens.

Het grote composiet werkblad in een afmeting van 320×117.6 cm is van Silestone, Calacatta Gold. Het werkblad is EXTRA verstevigd met powerboard waardoor veel mensen kunnen genieten van de geweldige kookkunsten onder het genot van een lekker wijntje. Voor het stroom op het eiland zorgt de backflip (2x stopcontact en usb aansluiting) zodat er ook gewerkt kan worden aan de bar.

De nis in de hoge kasten wand is uitermate geschikt als koffiecorner zodat het eiland mooi ruim blijft