Skip to main content

Quooker kranen zijn al jaren een mooie én zinvolle toevoeging aan uw nieuwe keuken. De Quooker Front is een kraan die schittert in eenvoud. De kraan geeft koud, warm, kokend en (optioneel) gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, verfijnd en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. Ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Het maakt van Quooker Front een uitgesproken verschijning in de keuken.

Quooker Front is verkrijgbaar in twee finishes, roestvrij staal en zwart, en is met elk reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor kokend water. Wil je ook gefilterd, gekoeld (bruis)water kunnen tappen? Dan combineer je hem met de CUBE. De kartelknop klik je zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gefilterd gekoeld water en klik je tweemaal voor gefilterd, gekoeld bruiswater.

Meer weten over de mogelijkheden die Quooker kranen bieden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heiloo!