Skip to main content

Hoe vaak moet het actieve-koolfilter in uw BORA systeem worden vervangen? Daarover adviseren wij u graag! Keukenstudio Heiloo is dealer van BORA en adviseert u graag bij het vervangen van uw BORA filter. Uiteraard zijn de losse actieve-koolfilter voor uw BORA bij Keukenstudio Heiloo verkrijgbaar.

Hoe vaak moet het actieve-koolfilter in uw BORA systeem worden vervangen? Dat horen we regelmatig voorbij komen bij Keukenstudio Heiloo. Niet alleen bij aanschaf van een nieuw BORA afzuigsysteem maar ook van tevreden gebruikers die al enige jaren een keuken met BORA afzuigsysteem hebben. Maar het antwoord op deze vraag is niet van meerdere factoren afhankelijk, waaronder uw BORA product en het ingebouwde filter. Per BORA systeem zetten we hieronder uiteen welk filter u op welk moment moet vervangen voor een optimale werking.

BORA X Pure: In de recirculatievariant van de BORA X Pure is de BORA Pure actieve-koolfilter (PUAKF) het enige juiste product. Na 150 uur draaien is het filter echter wel aan vervanging toe.

BORA Pure: In de recirculatievariant van de BORA Pure is de BORA Pure actieve-koolfilter (PUAKF) het enige juiste product. Na 150 uur draaien is het filter echter wel aan vervanging toe.

BORA Basic: In de recirculatievariant van de BORA Basic is de BORA actieve-koolfilterset (BAKFS) het enige juiste product. Na 150 uur draaien is het filter echter wel aan vervanging toe.

In de video op deze pagina laten we u zien hoe een BORA actieve-koolfilter wordt vervangen.