Skip to main content

Bora is vooral bekend als fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen. Naast deze kookplaten met afzuiging gebruikt Bora nu ook stoom in zijn mooiste vorm, om mee te koken. De Bora X BO stoomoven en multifunctionele lade zijn een perfecte aanvulling op de kookveldafzuigsystemen van BORA. Samen vormen ze een visueel hoogtepunt in iedere keuken. Natuurlijk zijn wij bij Keukenstudio Heiloo enthousiast over deze professionele stoomoven voor thuis en dát laten wij u graag zien!

Veel mensen kennen BORA van de afzuigsystemen. Dankzij BORA’s innovatieve afzuigsystemen neem je voorgoed afscheid van kookdampen en kookgeuren. Bij BORA bevindt het afzuigsysteem zich namelijk niet boven, maar in of naast de kookplaat. Geuren en dampen worden hierdoor direct afgevoerd bij de plek waar deze tijdens het koken ontstaan. Dit in tegenstelling tot bij een afzuigkap boven een kookplaat waar etensgeuren kunnen ontsnappen om zich vervolgens door je keuken verspreiden.

Een zelfde soort innovatie heeft BORA nu ook in haar nieuwe professionele paradepaardje voor de keuken thuis op de markt gebracht: de BORA X Bo Stoomoven. Deze stoomoven combineert verschillende apparaten in één, laat alle gerechten gelijkmatig en geurloos garen, is heel eenvoudig te bedienen en heeft een uniek en bijzonder aantrekkelijk design. Met de BORA X BO flexibele oven tovert u elke dag perfecte gerechten op tafel, van een supermals gebraad met een knapperig korstje tot krokante croissants, zelfs als u op drie verschillende bakplaten tegelijkertijd bakt.

Maar wat maakt de BORA X BO flexibele oven nu zo speciaal?

Dat is in de eerste plaats de geïntegreerde afzuigplaat die kookgeuren en dampen afzuigt zodra u de deur opent. Nadat u de eerst de BORA Smart Open-deuropening hebt geactiveerd, worden eerst de dampen uit de oven gezogen en pas daarna gaat de deur automatisch open. Op die manier krijgt u geen damp of kookgeur in uw gezicht geblazen als u de deur opent. Als u de deur na de ontgrendeling niet in een andere stand zet, dan gaat ze na enige tijd ook vanzelf weer dicht. Dat is beter voor de bereiding en het bespaart ook energie.

Niet alleen zorgt BORA X BO Stoomoven ervoor dat er geen dampen of stoom uit de oven ontsnappen, het zorgt ook voor verse lucht dankzij het actieve koolfilter. En uiteraard is de BORA X BO flexibele oven net als alle BORA keukentoestellen supereenvoudig te bedienen en muisstil. Dankzij het intuïtieve menu activeert u elke functie in maximaal drie stappen.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom!